Avion Beograd Ženeva Air Serbia

Avion Beograd Ženeva Air Serbia me zanima. Čula sam da let kreće od juna, pa me zanima cena i red letenja. Hvala. Zorana Aćimović, Beograd

Posetilac: Zorana Aćimović, Beograd
Datum: 24.02.2020
Grupa: Avio karte

Avion Beograd Ženeva Air Serbia

Poštovana gospođo Aćimović,

Avion Beograd Ženeva Air Serbia avio kompanijom redovno počinje da saobraća na liniji Beograd-Ženeva-Beograd od 01.06.2020. godine. Cena povratne avionske karte Beograd-Ženeva-Beograd zavisi od termina putovanja i vremena kupovine avionske karte. Avionska karta za Avion Beograd Ženeva Air Serbia se već sada može kupiti po ceni OD 79 EUR sa svim taksama (izuzev takse za izdavanje avionske karte) i uključenim samo ručnim prtljagom od 8kg. Da biste dobili tačnu cenu za POVRATNU avionsku kartu Beograd-Ženeva-Beograd potrebno je da nas obavestite o tačnim terminima odlaska i povratka. Za sve što Vas zanima u vezi teme Avion Beograd Ženeva Air Serbia možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Red letenja Beograd Ženeva Air Serbia

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Beograd-Ženeva-Beograd će se obavljati u sledećim terminima:

- Iz Beograda za Ženevu ponedeljkom i sredom sa polaskom u 07:05h i povratkom u 09:10h.

- Iz Beograda za Ženevu petkom sa polaskom u 18:00h i povratkom u 20:05h.

- Iz Ženeve za Beograd ponedeljkom i sredom sa polaskom u 09:55h i povratkom u 11:50h.

- Iz Ženeve za Beograd petkom sa polaskom u 20:50h i povratkom u 22:45h.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Ženevu (Švajcarsku)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Beograd-Ženeva-Beograd bilo bi dobro da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Kod nas se možete osigurati preko Generali, Sava i Milenijum osiguranja. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete pogledati na OVOM LINKU.